TYÖHYVINVOINTI

Yrityksille & yhteisöille

Monipuolinen hyvinvointipäivä rentouttaa ja antaa uutta virtaa arkeen!

Hauskaa tanssillista liikuntaa

Kehonhallintaa ja ergonomiaa

Rentoutta ja luovuutta


Tarjoan yrityksille ja erilaisille yhteisöille hyvinvointipäiviä, joissa turhat ajatukset huuhtoutuvat pois, mieli rentoutuu ja luovuus alkaa taas kukkimaan.

Miksi juuri tällainen työhyvinvointipäivä? Koska elämässä on tärkeintä, että omassa kehossa ja mielessä on hyvä olla! Tässä hyvinvointipaketissa on ajateltu sinua ja hyvinvointiasi kokonaisuutena monipuolisesti.

Hyvinvointipäivä sisältää kolme erilaista osiota, jotka muodostavat neljän tunnin mittaisen kokonaisuuden. Ensimmäisessä osiossa lämmitellään, huuhdotaan turhat ajatukset, tehdään lihasjumeja avaavia hauskoja liikesarjoja musiikin tahtiin ja nautitaan helpon tanssillisen liikunnan ilosta. Toisessa osiossa keskitytään ohjatusti omaan kehoon. Tehdään hyödyllisiä harjoitteita, jotka parantavat ryhtiä ja selkärangan liikkuvuutta. Tästä osiosta saa myös helppoja vinkkejä arjen keskelle, kuinka pitää ryhtiä ja liikkuvuutta yllä. Kolmannessa osiossa herätellään luovuutta, venytellään ja rentoutetaan niin keho kuin mielikin.

 Suositeltu osallistujamäärä on 10-20 hlö. Tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvise olla.


Tarjoan myös yksittäisiä lyhyempiä paketteja:

Tanssitunti, joka hellii kehoa ja mieltä. Valitse tyyli tai esitä toive! Latinotanssit / lähi-idän tanssit / hiphop. Tanssitunnin kesto 1h.

Tanssitunti ja lyhyt tanssiesitys. Haluatko jotain vähän erityisempää? Ihanan tanssitunnin jälkeen lisäarvoa elämään tuo upea tanssiesitys, joka pursuaa rakkautta tanssia kohtaan. Tanssitunnin kesto 1h, välissä tauko 15 - 30 min, esityksen kesto 10 min.kuva: (oik.) @antikainen_m

Luo kotisivut ilmaiseksi!