Esitykset

Esitys:  "Omistettu Sinulle" -sooloteos  11.6.2024  klo 19

Teokseni on osa Kuopion SoijaTanssit -festivaalia. Esitys on tiistaina klo 19, kesto noin 40 min. Pääsymaksu on vapaaehtoinen (käteinen tai tilisiirto). Paikka VR Konepaja. 

"Omistettu sinulle" -tanssiteos käsittelee merkityksellisyyden tunnetta, surua, pelkoa, rakkautta, kauneutta ja kiitollisuutta ja jakaa elämää suurempia viisauksia. Sinulle, joka olet menettänyt rakkaasi. Sinulle, joka olet pelännyt pimeässä. Sinulle, joka tunnet kaipausta. Sinulle, joka rakastat. Sinulle, joka et tunne kuuluvasi joukkoon. Sinä kuulut tänne. Olet tervetullut!

Ohjelmisto:

Tanssiteos:  Kun on antanut kaikkensa (kesto 35min + 20min, väliaika 20min)

Itämaisen tanssin esitys, vaihtelevalla ohjelmistolla (kesto alkaen 5min, tilaajan tarpeen mukaan)

💎  Firman PIKKUJOULUIHIN näyttävä 20 min tanssishow, alk. 230e 

💎  HÄÄJUHLAAN persoonallisuutta kauniilla 10 min tanssiesityksellä, alk. 200e

💎  Sukujuhliin tai kissanristiäisiin piristystä hauskalla 5 min tanssiesityksellä ja 20 min opetustuokiolla, alk. 200e

💎  Ravintolaan tanssija luomaan viihtyvyyttä koko illaksi 3x 20 min setillä, alk. 280e 

💎  Räätälöity tanssiesitys sinun toiveidesi mukaan: Vaikuta kestoon, tyylilajiin, tunnelmaan ja toivo vaikka koreografia omaan lempikappaleeseesi! Alk. 300e

💎  Villi kortti: tanssiesiintyjä improvisoimaan tilaajan hankkimaan musiikkiin, alk. 150e


Tässä on neljä eri tyylistä videota, joissa Elina tanssii itämaista tanssia. Itämainen tanssi on todella laaja kirjo eri tilanteisiin ja tunnelmiin sopivia tyylejä. Lisää tanssivideoita löytyy Elinan Youtube-kanavalta @elinavartiainen.


Esittely

Tanssi ja luovuus ovat kuopiolaisen Elina Vartiaisen intohimot. Hän tarjoaa monipuolista tanssiviihdettä kaikenlaisiin tapahtumiin. Elinan tanssin siivittämänä pääset kokemaan tunteita ja eläytymään musiikkiin.

Elina on erikoistunut etnisten tanssien kruununjalokiveen, itämaiseen tanssiin, joka vaatii tarkkaa kehonosien erittelykykyä, tyylitajua ja vahvaa tunneilmaisua. Tämän lisäksi hänen ohjelmistoonsa kuuluu aurinkoisia afrolatinotansseja, hiphoppia, lavatansseja ja argenttiinalaista tangoa. Elinan vahvuus on tanssia improvisoiden, tulkiten vivahteikkaasti musiikkia, jota jopa ei ole kuullut aiemmin.

Voit tilata Elinan esiintymään niin pieneen kuin isompaankin tapahtumaan ja juhlaan, joko hänen omalla tanssishow:lla, tai sitten tanssimaan livemusiikkiin tai järjestäjän omaan musiikkiin. Esiintymisen lisäksi hän opettaa tanssia ja hänet voi myös tilata pitämään hauskaa ja monipuolista tanssityöpajaa erilaisiin tilaisuuksiin.


Miten ottaa yhteyttä?

Lähetä sähköposti osoitteeseen ell3n.tanssi@gmail.com

Ota yhteyttä tämän nettisivun lomakkeella, Yhteydenotto-välilehdellä

Toiminimi Elina Vartiainen, y-tunnus 2884522-4


Kun tanssit, voit nauttia siitä ylellisyydestä, että olet sinä.

- Paulo Coelho -

Luo kotisivut ilmaiseksi!