Hurmiotanssit on hetki itselle, musiikista ja liikkeestä nautiskellen turvallisessa tilassa. Hurmiotanssit on savolainen versio "esctatic dance" konseptista. Tule tanssimaan, päästelemään höyryt pihalle ja avautumaan hyvälle ololle!


Hurmiotansseissa voit keskittyä itseesi ja tuntea yhteenkuuluvuutta. Tilaisuus on päihteetön ja kunnioitamme toistemme tilaa. Saat tanssia vapaasti tutkiskellen, miten musiikki liikuttaa kehoasi ja mieltäsi. Saat olla oma itsesi ja hyväksytty juuri sellaisena.

Villiinny, vapaudu ja voimaannu Hurmiotansseissa!


Kesäkuu:

Su 9.6      klo 18-20      pride-teemainen soittolista

Hurmiotanssit jatkuvat myös syksyllä. Julkaisemme ajankohdat tuonnempana.

Ohjelma:

(Ovet auki 15 min ennen aloitusta.)

18:00    Aloitus

Ohjattu lämmittely 15 min

Hurmiotanssit 90 min

Vapaa loppupiiri 15 min

Musiikki: 

Osassa Hurmiotansseista on teema, joka kuuluu musiikissa. Sekä teemakerroilla että "normaaleilla" kerroilla musiikki on monipuolista ja muodostaa tanssimatkan. Matkan alku on herättelevä, rauhallinen, keskikohta energinen ja monipuolinen ja loppu rauhallinen ja maadoittava. Esimerkkeinä muutama vuoden soittolista löytyy blogiteksteistäni. 

Pääsymaksu: 

Yksi kerta:     20 €    /   15 € 

Hinnat sisältävät alv. 24%. Pääsymaksu on henkilökohtainen.

Alennettu hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, hoitovapaalla olevia ja eläkeläisiä. Todistusta alennusoikeudesta ei vaadita.

Tila:

Hurmiotansseissa on hämärretty tila ja tunnelmavalot, tanssimatto lattiana ja ei peilejä. Tanssien aikana käytettävissä ovat tanssisalin lisäksi rauhallinen takatila sekä wc. Voit tanssia miten haluat, esimerkiksi sukkasillaan tai paljain jaloin.

Hurmiotansseissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Paikka:

Soul & Sweat dance studio, 

Kauppakatu 33, 3.krs, Kuopio

Tilaa Hurmiotanssit:

Järjestämme mielellämme Hurmiotansseja myös tilauksesta yksityistapahtumiin ja osana isompia tapahtumia. Ole yhteydessä järjestäjään. Elina Vartiainen, elinavartiai (at) gmail.com.


Ilmoittaudu:

llmoittautumalla ennakkoon varmistat pääsysi Hurmiotansseihin. Paikkoja on rajatusti. ❤️  

Kun ilmoittaudut, järjestäjä lähettää sinulle sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on maksuohje mukana. Maksu tehdään tilisiirtona.

Ilmoittaudu viimeistään 3h ennen tapahtuman alkua. Ilmoittautumiset sen jälkeen eivät välttämättä ehdi saada vahvistusta. Voit tulla kuitenkin ovelle ja kysyä mahtuuko mukaan. Osallistujien maksimimäärä on kesäkuussa 30. 


Kysyttävää? Toiveita? Kerro ajatuksesi / kokemuksesi meille, niin kehitämme Hurmiotansseja kohti kollektiivista täydellisyyttä! :)

Luo kotisivut ilmaiseksi!