Tiiviskurssit

Kuva: Mika Antikainen
Kuva: Mika Antikainen

Kesä 2024

Kesäkuun 14.pv perjantai klo 18:00-19:30

SENSUAL LIKE SHAKIRA itämaisen tanssin tiiviskurssi. Avoimen tason ihana kurssi. Sisältää tanssisarjan, tekniikkatreeniä ja erilaisia harjoitteita. Mitä sensuaalisuus on? Miten se huokuu itämaisen tanssin perusliikkeistä? Tule löytämään häpeilemätön sisäinen Shakirasi! 

Paikka: Soul & Sweat studio, Kauppakatu 33, 3.krs, Kuopio

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.soulandsweat.fi


Toivo ajankohtaa tai kurssin aihetta! Kurssiteemoja esimerkiksi:

Tiiviskursseja järjestää myös pohjoissavolainen itämaisen tanssin yhdistys Pikku Egypti ry. Löydät heidän tapahtumat täältä.


Tanssi-improvisointi. Millainen tanssija sisälläsi asuu? Tule ottamaan selvää!

Kurssilla saat uusia tapoja lähestyä tanssi-improvisointia askel kerrallaan. Harjoitteita on kaikenlaisille oppijoille. Osa löytää inspiraatiota musiikista ja tunnelmasta, osa mielikuvista, osa rytmistä ja intensiteeteistä.

Improvisointi on monien mielestä pelottavaa. Tällä kurssilla on lämmin ja turvallinen tunnelma. Kurssilla olet vapaa - vapaa sekä sisältä että ulkopuolelta tulevista oletuksista, vapaa analysoinnista, vapaa pelosta, vapaa varomisesta. Tervetuloa turvalliselle löytöretkelle!


❤️ Itämainen tanssi ❤️

Itämaisen tanssin perustekniikkaa, mielenkiintoisia sarjoja ja tunteiden ilmaisua monen tyyliseen lähi-idän musiikkiin. Tasot alkeista edistyneisiin sekä avoin taso.

🔥 Myös kurssit välineiden kanssa: hunnut, kepit, miekat, kynttilät... 🔥💛 Soolo dancemix 💛

Rentoa, hauskaa, menevää tanssiliikuntaa, johon ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta, mutta käy konkareillekin! Musiikki laidasta laitaan tempaa mukaansa. Tanssilajivaihtoehtoina mm. bollywood, hiphop, karnevaalisamba, reggaeton, rivitanssi, lavatanssit soolona, bachata, salsa ja tietenkin itämainen tanssi.


🧡 Irakilaistanssi (kawleeya) 🧡

Irakilaistanssi tässä tarkoittaa Irakin alueella asuvien mustalaisten (kawleeya / ghajar) naisten soolotanssia. Irakilaisväestön oma tanssi on "depke" tai "chobi", jota tanssitaan rivissä isossakin porukassa.
Kawleeya on vauhdikasta, joustavaa, mutta aksentoitua. Mukana on perusaskellusten lisäksi pään pyörittelyä ja hieman lattiatyöskentelyä. Jos kurssipäivänä niska on jumissa tai polvet herkät, vaihtoehtoisia liikkeitä on tarjolla! Tule rohkeasti mukaan :) 


Ilmoittautuminen

~ Kurssiehdot ~

Kokeilukerta: Tiiviskursseilla ei ole kokeilukertoja. 

Kurssimaksu: Tunnille osallistuminen edellyttää kurssimaksun maksamista eräpäivään mennessä. Otan vastaan käteistä, mutta suosittelen vahvasti tilisiirtoa. Smartum liikunta- ja kulttuuri&liikuntasetelit (myös Smartum Pay) käyvät maksuvälineenä. Maksuajan jatkamisesta ole yhteydessä minuun ennen eräpäivää.

Perumiset: Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa 7 vrk ennen kurssia, kurssimaksu palautetaan.
Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa alle 7vrk ennen kurssia, kurssimaksua ei palauteta, paitsi lääkärintodistusta vastaan.
Jos opettajan sairastumisen takia tiiviskurssi joudutaan perumaan, tästä ilmoitetaan viimeistään paria tuntia ennen sen alkamista, ja kurssimaksu palautetaan. 

Vakuutus: Kurssien hintaan ei sisälly vakuutusta. Suosittelemme, että oppilaalla on tunnille tullessaan oma voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Tuntivideomateriaali: Tunnin mahdolliset tallenteet ovat yksityiskäyttöön, ja niitä tai pätkiä niistä ei saa jakaa ilman erillistä lupaa. Järjestäjällä on oikeus käyttää tallenteita myöhemmin julkaistavana kurssimateriaalina tai mainonnassa. Materiaalin valitsemisessa julkiseen levitykseen käytetään hyvää makua ja maalaisjärkeä.
Ilmoita kirjallisesti, jos et halua näkyä tunnistettavasti tallenteista poimituissa pätkissä tai kuvissa. Kaikista kursseissa ei oteta tallennetta.

Tietojen käsittely: Ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin voidaan lähettää tietoa k.o. kurssista sekä tulevista kursseista ja tapahtumista. Ilmoita kirjallisesti tai ilmoittautumislomakkeessa, jos et halua tietoa tulevista kursseista tai tapahtumista.

Yhteydenotot: ell3n.tanssi@gmail.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!