Mitä järkee blogissa on?

09.05.2021

Miksi kirjoittaisin blogia? Sehän vie paljon aikaa, jota tuntuu olevan rajallisesti. Ihan hyvä kysymys. Keksin myös ihan hyvän vastauksen: Blogi on sinulle väylä saada tietää millainen hassu ihminen olen, ja mihin soppaan olen lusikkani laittanut! :D Voin kirjoittaa sinulle aiheista, jotka minua mietityttävät tai kiehtovat, sekä aiheista, joista minulla on tietoa ja haluan jakaa sitä sinulle, rakas lukija! Tulet törmäämään aiheisiin, jotka liittyvät tanssiin, taiteelliseen työskentelyyn ja minuun. Haluan jakaa myös jotain ajatuksia "lavasteiden takaa", erilaisista projekteistani. Lisäksi otan aihetoiveita vastaan. <3

Kuvaaja: Sanjeeb Saha
Kuvaaja: Sanjeeb Saha

Myönnän harkinneeni blogin kirjoittamista melko vähän. En tykkää istua tietokoneella yhtään! Blogin kirjoittamista ehdotettiin minulle. Sen jälkeen olen pohtinut, mitä järkeä blogeissa on.

Blogia voisi verrata somejulkaisuun, kumpikaan ei tuo suoraa tuloa, mutta antaa seuraajalle jotain mielenkiintoista, ja toivon mukaan herättää tunteita ja/tai ajatuksia. Sosiaalinen media on kuitenkin suunnattu enemmän kiireiseen selailuun ja mainostamiseen. Blogissa saan antaa rauhassa sinun tutustua minuun ja aiheisiin, joita käsittelen. Blogista on mahdollista tehdä syvällinen, ja siitä ajatuksesta pidän erityisen paljon! :) 

Kerro sitten minulle, mikä oli hyvää sisältöä, ja mikä ihan turhaa. Arvostan rehellistä palautetta. Ihania lukuhetkiä ja lähitulevaisuutta sulle! Pus.

Luo kotisivut ilmaiseksi!