Kuka on Elina Vartiainen? Osa 3

23.10.2023

🌸 OSA 3 - Persoona ja arvot 🌸


Olen luonteeltani analyyttinen, voimakas, rauhallinen ja positiivinen. ❤️💜💙

Opettajana olen aito, positiivinen ja ystävällinen. Selitän liikkeet tarkasti ja otan huomioon erilaiset oppimistyylit. Mun ajattelutapa on tarkkaileva ja analyyttinen. Olen analyyttinen myös oman ajatteluni suhteen. 🧐 Näen asiat neutraaleina syy-seuraussuhteina. Minua on sanottu taiteelliseksi ja kehuttu luovuuttani ja musikaalisuuttani koreografioiden luojana. 🔮✨
Opetan tanssia, koska nautin tanssimisesta ja haluan jakaa myös muille kaikki parhaat ideani ja tietoni, miten tanssista voi nauttia ja löytää uusia ulottuvuuksia. Hyvät asiat kannattaa laittaa kiertoon! En ole kilpailuhenkinen.

Jotkut tuttavat ovat sanoneet, että olen sisäisesti kaunis. Arvelen tämän johtuvan mun ajattelusta: Mielestäni kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä. Hyvyyden näkeminen on minulle luontaista. Yritän olla kaikille aito, ystävällinen ja nähdä ihmiset kokonaisuutena, enkä vain yksittäisten seikkojen valossa. Ihmisenä kasvaminen on mulle tärkeää, ja tiedän etten ole monessakaan asiassa vielä kovin hyvä, kuten anteeksipyytämisessä tai ikävien tunteiden sanoittamisessa siinä hetkessä. 😅 Vahvuuksiani ovat mm. pohtiminen, rakastava ymmärtäminen ja välittämisen ilmaiseminen kosketuksen kautta. ❤️

Elinan selfie usvaiselta Leviltä 2020.
Elinan selfie usvaiselta Leviltä 2020.

Kotioloissa tykkään nukkumisen ja syömisen lisäksi fyysisistä puuhista, kuten pihatöistä ja hieromisesta. Ja hierontaa rakastan myös vastaanottaa! Käytän aikaa myös kaikenlaiseen ideointiin, asioihin jotka yleensä eivät toteudu. Kuvittelen mielessäni uusia asuja, erilaisia sisustuksia, tapahtumia ja myös tanssin mielikuvituksessani.

Arvoja, jotka ovat persoonassani luonnostaan vahvoja ovat muun muassa oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja hyödyllisyys-ajattelu. Yritän toimia ympäristöystävällisesti ja eettisesti ja moraalisesti oikein. Mutta, hitto että nää on vaikeita, kun yhteiskunta on rakentunut toisin!

Persoonallisuuspiirteiden pohtiminen ja niistä keskusteleminen on yksi mun lemppari aiheita. 😍 En kuitenkaan ota sitä puheeksi vieraiden ihmisten kanssa, koska olen hiljainen ja tavallaan ujo. Haluaisin osata ilmaista itseäni suullisesti voimakkaammin ja rohkeammin.

🔵Introvertti vai ekstrovertti?🟡 Ihmisten läsnäolo vie minulta enemmän energiaa kuin tuo, mutta ei kovin radikaalisti. Tunnen olevani introvertti, mutta aika lähellä puoliväliä, eli en voimakkaasti kumpikaan. 

Mun horoskooppi on rapu. ♋ En tiedä muistutanko ravun arkkityyppiä. En tiedä horoskoopeista paljoa.. Kerro toki, jos sulle tulee mieleen jotain ravun piirteitä minussa!  Luo kotisivut ilmaiseksi!